четвер, 28 червня 2012 17:44

Спецтема: Качанівська колонія

Тимошенко відмовилася від огляду судмедекспертами

Тимошенко відмовилася від огляду судмедекспертами
Сьогодні Тимошенко відвідали американські правозахисники. Фото: Reuters

Екс-прем'єр-міністр Юлія Тимошенко відмовилася від огляду судмедекспертами. Про це сьогодні заявив адвокат Тимошенко Сергій Власенко, повідомляє УНН.

Відповідаючи на запитання журналістів про проведення судмедекспертизи для Тимошенко після того, як представники американської юридичної фірми "Скадден, Арпс, Слейт, Мар і Флом ЛЛП" поїхали від Тимошенко, Власенко відповів: "На скільки мені відомо, до неї приходили люди, які представились судмедекспертами. Але Тимошенко відмовила їм у огляді".

Нагадаємо, сьогодні Тимошенко відвідали 4 американські правозахисники. Зустріч тривала майже 4 години.

На запитання, чи задоволена Тимошенко зустріччю, Власенко коментувати відмовився. Він також повідомив, що Тимошенко не ставила ніяких умов американським консультантам, а вони самі надали протокол. За словами Власенка, ДптС виконала цей протокол не повністю у частині того, що не було належної відеофіксації зустрічі. Але Тимошенко всерівно погодилась на зустріч.

Нагадаємо, що до керівництва Державної пенітенціарної служби України звернувся представник офісу "Скадден, Арпс, Слейт, Мар і Флом ЛЛП" (Скадден) у м.Вашингтон Грегорі Грег, який поінформував, що Міністерство юстиції України звернулося до офісу Скадден щодо визначення консультантів з правових питань для надання консультаційної допомоги у сфері вдосконалення системи кримінального правосуддя.

При цьому він поінформував, що представники Скадден будуть здійснювати незалежний перегляд кримінальної справи Тимошенко у т.ч., збирати, вивчати факти і свідчення, на яких базувалося звинувачення ув'язненої.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко відмовилася від огляду судмедекспертами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

37

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути