Ексклюзиви
понеділок, 05 вересня 2011 15:51

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Тимошенко: у суді на Дубину та Діденка тиснули. Діденко розколовся після третього допиту

Тимошенко: у суді на Дубину та Діденка тиснули. Діденко розколовся після третього допиту

Екс-прем'єр-міністр України, лідер ВО "Батьківщина" Юлія Тимошенко стверджує, що екс-голова НАК "Нафтогаз Україна" Олег Дубина та колишній перший заступник голови НАК "Нафтогаз Україна" Ігор Діденко давали свідчення з "газової справи" під тиском.

"Я хочу сказати, що під залякуванням і Дубину, і Діденка, під тиском представників режиму, змусили дати свідчення, що вони були нібито переконані, що це (директиви Тимошенко для газових переговорів) рішення уряду", - сказала Тимошенко в понеділок у ході судового засідання з  "газової справи" в Печерському райсуді Києва.

Вона підкреслила: "Дубину на третьому допиті зламали, щоб він сказав, що я йому сказала, що це рішення уряду".

Зазначимо, що Печерський суд у понеділок близько 4-х годин допитує свідка - колишнього керівника апарату на той час прем'єр-міністра Тимошенко Михайла Лівінського.

Зокрема, Тимошенко кілька разів намагалася поставити запитання, чи могли Дубина, Діденко й екс-голова Мінпаливенерго Юрій Продан переплутати рішення прем'єра з рішенням Кабінету міністрів. Проте суддя Печерського райсуду Києва Родіон Кірєєв, головуючий щодо "газової справи", знімав ці питання.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко: у суді на Дубину та Діденка тиснули. Діденко розколовся після третього допиту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути