понеділок, 21 травня 2012 15:48

Тимошенко таки позивається до суду через розголошення інформації про її лікування

Тимошенко таки позивається до суду через розголошення інформації про її лікування
Юлія Тимошенко судитиметься з тюремниками.

Захисник екс-прем'єр-міністра України Сергій Власенко звернувся з позовом до суду щодо незаконності розголошення конфіденційної інформації, пов'язаної з лікуванням Юлії Тимошенко.

Про це пише прес-служба "Батьківщини".

"На минулому тижні ми подали заяву до прокуратури і позов до Адміністративного суду Києва щодо незаконності публікації особистих даних. І в цій заяві ми ще раз згадали про побиття Юлії Тимошенко", - сказав  Власенко.

Водночас захисник сумнівається в об'єктивності розгляду цих документів. "Оскаржувати дії Пшонки в українських судах не має жодного сенсу", - заявив він.

Як відомо, 15 травня дочка екс-прем'єр-міністра Євгенія Тимошенко заявила про намір захищати у Європейському суді з прав людини право Юлії Тимошенко на конфіденційність особистої інформації.

"Ми будемо подавати скаргу до Європейського суду про те, що порушено статтю 8 Європейської конвенції про права людини щодо поширення особистої інформації та втручання в особисте життя без підстав і без згоди людини, якій належить ця інформація", - сказала Євгенія Тимошенко.

Нагадаємо, що з моменту переведення Юлії Тимошенко з в'язниці до лікарні прес-служба Державної пенітенціарної служби України практично кожен день оприлюднювала графік лікування Юлії Тимошенко і раціон її харчування, складеного лікарем берлінської клініки Charit? Лутцем Хармсом для виведення з майже 20-денного голодування.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко таки позивається до суду через розголошення інформації про її лікування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути