понеділок, 21 травня 2012 11:52

У Тимошенко запропонували заблокувати майно Азарова в Австрії, аби влада точно відчула ізоляцію

У Тимошенко запропонували заблокувати майно Азарова в Австрії, аби влада точно відчула ізоляцію
Андрій Павловський посміявся над заявами українських високопосадовців. Фото: tsn.ua

Україну Європа не ізолює, натомість Європейський Союз бойкотує українських високопосадовців - зокрема, президента Віктора Януковича та прем'єр-міністра України Миколу Азарова.

Про це кореспонденту Gazeta.ua заявив народний депутат від фракції "БЮТ-Батьківщина" Андрій Павловський, коментуючи заяви Януковича та Азарова про те, що Україну не ізолюють від світу і жодні санкції проти нашої держави в Європі не розглядаються.

"Якщо Азаров, наприклад, так рахує після того, як його не прийняв жодний комісар Євросоюзу і жодний урядовець, то про що тоді казати? Йому ж понизили рівень зустрічі", - відзначив Павловський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Азаров: "Європа не розглядає ніяких санкцій щодо України"

За його словами, українські високопосадовці мають змогу тепер зустрічатись із закордонними політиками лише на рівні заступника міністра або директора департаменту.

"Перші особи не бажають з ними (Януковичем та Азаровим - ред.) зустрічатись і подавати їм руку", - підкреслив бютівець.

"Як вони при цьому можуть заявляти, що ніхто нікого не бойкотує? Так, Україну не бойкотують - бойкотують українських високопосадовців, які помічені у порушенні прав людини, переслідуванні лідерів опозиції. Цих діячів, починаючи від Януковича та Азарова, бойкотують. І Азаров це відчув, не змігши зустрітись ні з ким із перших керівників Європейського Союзу", - уточнив Павловський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Янукович: "Ніякої ізоляції немає"

Нардеп пояснив, що подібними заявами влада займається звичайною пропагандою перед виборами.

"Вони розповідають, що все нормально. Ні, не нормально. Це ж крок до економічних санкцій. От коли заблокують нерухоме майно сина Азарова в Австрії, от тоді він скаже: "О, дійсно, щось нас притиснули". А до того усі ці дипломатичні попередження на них не впливають", - додав Павловський.

Зараз ви читаєте новину «У Тимошенко запропонували заблокувати майно Азарова в Австрії, аби влада точно відчула ізоляцію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

42

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути