понеділок, 14 травня 2012 14:32

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Тимошенко судитиме військовий трибунал донецького гарнізону - Власенко

Тимошенко судитиме військовий трибунал донецького гарнізону - Власенко
Сергій Власенко. Фото: ura-inform.com

Можливе рішення Вищого спеціалізованого суду про повернення "газової справи" екс-прем'єра Юлії Тимошенко на розгляд в апеляційну інстанцію не вплине на факт подачі скарги захисту Тимошенко з цього питання в ЄСПЛ, заявив захисник екс-прем'єра Сергій Власенко.

"Я хочу пану Януковичу сказати, якщо вони хочуть пограти в юридичний футбол, настільки, наскільки нам це відомо, то це не зніме їм проблем з Європейським судом. Вони думають, що половинчастим рішенням завтра вони знімуть проблему з європейським судом. Так цього не буде", - сказав Власенко журналістам в понеділок біля ЦКБ № 5, де проходить лікування Тимошенко.

Він також зазначив, що захистом Тимошенко в рамках надання додаткових пояснень до касаційної скарги була подана експертиза, яка підтверджує, що на директиві до газових переговорів стоїть не підпис Тимошенко, а факсиміле.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Донька Тимошенко зачитала листа від матері: "Звільнення України - свята справа"

"Ми подали, в тому числі, проведену нами експертизу, яка говорить, що це відбиток факсиміле. Уже це саме по собі є безумовною підставою для скасування та вироку Кірєєва, якому все одно, що факсиміле, що підпис, що копія, що оригінал, і для скасування рішення апеляційного суду", - сказав Власенко.

Захисник також підкреслив, що головуючим суддею у Вищому спеціалізованому суді буде суддя, який раніше обіймав посаду начальника військового трибуналу донецького гарнізону.

"Тому завтра Юлію Володимирівну буде судити військовий трибунал донецького гарнізону", - підсумував він.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко судитиме військовий трибунал донецького гарнізону - Власенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

22

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути