вівторок, 29 грудня 2009 10:29

Тимошенко створить нову коаліцію відразу після виборів

Тимошенко створить нову коаліцію відразу після виборів

Нова парламентська більшість у Верховній Раді України може бути створена вже через кілька тижнів після завершення президентських виборів.

Про це заявила прем"єр-міністр України Юлія Тимошенко у прямому ефірі у понеділок увечері у програмі "Свобода слова" на телеканалі ICTV.

"Мені здається, що після того, як ця боротьба завершиться і люди визначаться з президентом, то у парламенті більшість буде зібрана буквально за кілька тижнів", - сказала вона.

Тимошенко також висловила переконаність у тому, що така нова більшість парламентських фракцій буде злагоджено і ефективно працювати.

При цьому прем"єр підкреслила, що у фракції "Наша Україна - Народна Самооборона", яка входить до складу чинної парламентської коаліції спільно з БЮТ і Блоком Литвина, явно спостерігається розкол.

На думку прем"єра, підтвердженням її слів може слугувати той факт, що, "якщо я не помиляюся, у них кандидатів у президенти близько семи чоловік", повідомляє Інтерфакс-Україна.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко створить нову коаліцію відразу після виборів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути