субота, 15 жовтня 2011 17:30

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Тимошенко стала жертвою своїх помилок - депутат

Тимошенко стала жертвою своїх помилок - депутат

Юлія Тимошенко стала жертвою своїх помилок у процесі політичної діяльності.

Таку думку у коментарі Gazeta.ua висловив голова фракції "Наша Україна" в Івано-Франківській обласній раді Тарас Парфан.

"Демократична Україна була сильною тоді, коли вона була єдиною. Це є 2003, 2004 роки, коли всі демократичні сили працювали, як одна команда. На моє переконання, амбіції Тимошенко стати президентом використав хтось інший, кому не подобалася демократизація України. Адже демократизація України не подобається Росії, окремим політикам у Європі. Бо сильний конкурент не вигідний розвиненим державам", - наголосив Парфан.

Він вважає, що судовий процес над екс-прем'єркою не відповідав міжнародним стандартам справедливого, прозорого та незалежного судочинства.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тимошенко подасть апеляцію у четвер або п'ятницю - адвокат

"Українське суспільство, за великим рахунком, не реагує, крім політиків, які або чесно і щиро висловлювали свою позицію, або хочуть себе показати з прицілом на вибори. Але та невелика кількість людей, яка була під судом у день оголошення вироку, свідчить, що широкий загал українського суспільства на цьому етапі не готовий до радикальних дій. Можливо, ті процеси, які відбувалися впродовж останнього півтора року, трохи людей зупинили, можливо, це страх у зв'язку з певними репресивними методами після кількох виходів на майдан", - звернув увагу політик.

"Якщо Європа не продовжуватиме тиск, то у Юлії Володимирівни нема перспективи. Якщо Європа скасує візит Президента України до Брюсселя, зробить заяви щодо асоціації, вчинить якісь фінансово-економічні кроки, то, можливо, буде декриміналізація статті, за якою звинувачують опозиціонерку", - зазначив депутат.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко стала жертвою своїх помилок - депутат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

30

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути