пʼятниця, 29 жовтня 2010 16:30

Тимошенко спровокувала бабусь відлупцювати журналіста (ФОТО)

28 жовтня на зустрічі виборців з Юлією Тимошенко у Вінниці у концертному залі "Плеяда" кілька вінничан намагались побити місцевого журналіста Сергія Баранчука. Після 50-хвилинного виступу голови опозиції до двох мікрофонів запросили бажаючих задати свої запитання. Сергій представляв вінницьку незалежну газету "Свобода слова".

"Юлія Володимирівна, сьогодні на зустріч прийшли педагоги, лікарі, пенсіонери. Вони прекрасно розуміють, що між Вашою командою і Партією Регіонів ніякої різниці немає. До влади прийшов потужний великий бізнес. І Вас теж прикриває потужний великий бізнес", - почав він.

"Можна Вас запитати, від якої Ви партії?", - перебила Тимошенко.

"Я від партії держави (тобто мав на увазі, що від народу — ред.) Але питання до Вас, а не до мене. Ви були при владі шість років. Чому не покращили долю цих людей? Цей народ, як був бідним, таким і залишився. А Вам добре і в опозиції. Ви ж бізнес представляєте величезний. Для чого Ви брешете в очі людям цинічно і безсовісно?", - відповів.

У залі піднявся ґвалт. Жінка з другого ряду почала кричати "Ганьба!" Всі підхопили. Юлія Володимирівна стала виправдовуватись. Мовляв, її життя для кожного як на долоні. А також звинувачувати Баранчука у причетності до Партії регіонів.

"А Ви людина, яка займається провокацією, ще будете хлєбати те, що для вас сьогодні робить Партія регіонів", - продовжувала вона.

Жінка пенсійного віку, яка сиділа недалеко від мікрофону, вголос заявила: "Да, оце заплатять таким провокаторам тисячу гривень, і ходять всякі..."

В цей час до журналіста підбігли люди в стані алкогольного сп'яніння.

"Від чоловіка було чути перегаром. "Я шахтер, а ти шо понімаєш у цій жизні? Я тебе зараз вдарю". Став мене штовхати, хапати за грудки, кулаками махати. А жінка кричала, що у неї троє дітей. Теж штовхала і смикала мене і казала "Ти мене, женщіну, не удариш". Потім підбігла толпа пенсіонерів, окружили мене, штовхнули, я упав на ступеньки", - розповів "ГПУ" Сергій Баранчук.

На захист колеги стали інші журналісти.

"Боялися, що його на шматки порвуть ті бабульки. Відгороджували Сергія, як могли", - зауважив журналіст місцевого інтернет-видання Юрій Басюк.

Баранчука все одно відштовхнули від мікрофона. Коли виходив із залу, чув позаду себе шепіт жінок пенсійного віку: "Оце він, той провокатор. Сволоч!"

Тимошенко після цього інциденту відповіла ще на два питання, і закінчила зустріч.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко спровокувала бабусь відлупцювати журналіста (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

136

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути