четвер, 25 вересня 2008 19:43

Тимошенко сказала, коли буде коаліція з Регіонами

Тимошенко сказала, коли буде коаліція з Регіонами
Прем`єр-міністр України Юлія Тимошенко заявляє, що створення коаліції між Партією регіонів і БЮТ може бути тільки крайнім варіантом, щоб не допустити дострокових парламентських виборів.

Про це Тимошенко сказала сьогодні на прес-конференції в Кабінеті міністрів.

"Для нас крок N1 - це відновити демократичну коаліцію в посиленому варіанті з Блоком Литвина. Якщо Президент заблокує ці перспективи, то тоді залишається два варіанти: або дострокові вибори, або створення неприродних коаліцій", - сказала Тимошенко.

Прем`єр-міністр підкреслила, що навіть створення коаліції на основі ідеологічно несумісних партій дозволять зберегти демократичну більшість у парламенті, тоді як за результатами дострокових виборів партії демократичної спрямованості можуть пройти в меншому, ніж зараз, представництві.

Тимошенко також заявила, що на даний час БЮТ не веде ніяких переговорів із Партією регіонів про створення парламентської коаліції, передає УНІАН.
Зараз ви читаєте новину «Тимошенко сказала, коли буде коаліція з Регіонами ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути