Ексклюзиви
неділя, 21 вересня 2008 13:13

Тимошенко вважає звинувачення Ющенка "божевільними"

Прем"єр-міністр України Юлія Тимошенко вважає неадекватною заяву президента Віктора Ющенка про її зраду.

"Я вважаю, що це вже божевілля. Тому коментувати це навіть якось незручно. Я думаю, що тут вже підсумок простий - повна неадекватність", - заявила вона журналістам в неділю, 21 вересня, в Києві.

Прем"єр-міністр спростувала заяву Віктор Ющенко про те, що нібито БЮТ не передавав НУ-НС пропозиції про відновлення демократичній коаліції.

"По-перше, я пам"ятаю, що майже 50 прес-конференцій провела і сказала про те, що ми в демократичній коаліції, і що президент і його команда зобов"язані повернутися, оскільки ми там залишаємося без яких-небудь вимог і ультиматумів", - додала вона.

Як повідомлялося, на засіданні політради партії "Народний союз "Наша Україна" в суботу президент України Віктор Ющенко заявив, що дії прем"єр-міністра Юлії Тимошенко направлені на дестабілізацію ситуації в державі.

"Те, що зробив прем"єр-міністр, - це вже стало банальною славою для нашої української політики, називається одним словом - зрада", - сказав він, додавши, що в даному випадку "національні інтереси підмінені своїми особистими інтересами", повідомляє Інтерфакс-Україна.
Зараз ви читаєте новину «Тимошенко вважає звинувачення Ющенка "божевільними"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути