субота, 22 січня 2011 10:29

Тимошенко розрахувалася за агітацію грошима Пенсійного фонду?

Тимошенко розрахувалася за агітацію грошима Пенсійного фонду?

Екс -міністр економіки Богдан Данилишин схвалив перерахування коштів на поліграфію з Пенсійного фонду.

Про це повідомив керівник Головного контрольно-ревізійного управління Петро Андрєєв в ефірі одного з українських телеканалів.

За словами чиновника, Мінекономіки здійснило закупівлю в одного виконавця у компанії "Мейлінговий центр", "яка була створена за один місяць до укладення договору з нею".

"Основне завдання цієї компанії було підготувати звернення за підписом Юлії Володимирівни до кожного громадянина України, для того щоб можна було зайти в кожен дім і розповісти про те, що вам додали 68 копійок. Це політичні переслідування чи матеріали?", - зазначив Андрєєв.

"З пенсійного фонду заплатили цій компанії, у якої не було ні поліграфічного обладнання, ні ліцензії, ніяких дозвільних документів. Чим тоді керувався Данилишин підписуючи дозвіл на виконання на одного виконавця?. Що ці послуги в нас неконкурентні. Абсолютно конкурентні", - зазначив керівник ГоловКРУ.

"Пішло 17 мільйонів гривень з пенсійного фонду на цю компанію", - додав він.

Андрєєв також уточнив, що потім компанія "Мейлінговий центр" уклала договір субпідряду з "Укрпоштою" і та виконала цю роботу.

Крім того, за словами головного ревізора , ця ж компанія була задіяна при видачі безкоштовних держактів на право користування землею за часів урядування Юлії Тимошенко.

"Ми зараз отримаємо матеріали, що акти видавалися, але наші громадяни отримали порожні папірці. Тому що на основі аерофотозвиносили координати без виносу ділянок в натурі. А ми знаємо, що є рельєф.. І громадянин виносить земельну ділянку, а в нього накладка. А в нього і сусіда документ справжній. І куди цим громадянам іти?", - запитує Андрєв.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко розрахувалася за агітацію грошима Пенсійного фонду?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

21

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути