понеділок, 16 листопада 2009 18:16

Тимошенко розповіла, як двоє Вікторів підсунули їй бомбу

Тимошенко розповіла, як двоє Вікторів підсунули їй бомбу
Прем"єр Юлія Тимошенко вважає тероризмом підписання президентом закону про підвищення соцстандартів.

Про це йдеться в заяві Тимошенко.

"Два кандидати в президенти – Янукович і Ющенко – для того, щоб підвищити свої рейтинги, "вбити" уряд і країну спільно проголосували за закон про підвищення соціальних стандартів, який абсолютно неможливо забезпечити фінансово. І президент сьогодні цей закон підписав", - заявила вона.

За словами Тимошенко, це рішення – "не просто чистий популізм, це – не просто чиста передвиборча технологія, це – колосальна проблема для держави, яку потрібно терміново вирішувати".

"Це нагадує ситуацію, коли терористи хочуть знищити мирне населення і вкладають бомбу в іграшки і підкидають їх дітям. Так само зробили Ющенко з Януковичем із законом про підвищення соціальних стандартів", - заявила прем"єр.

"Вони в соціальні стандарти вклади велику бомбу, як для фінансової системи України, так і для людей. Таким чином вони хочуть знищити країну, створити надзвичайний стан і на цьому вигравати свої вибори. Я цього ніколи не допущу", - запевнила вона.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко розповіла, як двоє Вікторів підсунули їй бомбу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

24

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути