вівторок, 20 листопада 2018 08:12

Тимошенко розсміялась з жартів Путіна про Ющенка і Саакашвілі

Автор: Politeka
  Юлія Тимошенко 2009 року на зустрічі із своїм колегою прем'єром Росії Володимиром Путнім розсміялась із жартів про екс-президента Грузії Саакашвілі та президента Ющенка
Юлія Тимошенко 2009 року на зустрічі із своїм колегою прем'єром Росії Володимиром Путнім розсміялась із жартів про екс-президента Грузії Саакашвілі та президента Ющенка

9 років тому, 20 листопада 2009 року, прем'єрка Юлія Тимошенко зустрілась із російським прем'єром Володимиром Путіним у Ялті. Тоді в Лівадійському палаці пройшло засідання Українсько-російського міжурядового комітету з економічного співробітництва.

Того ж дня президент Віктор Ющенко зустрівся із тодішнім президентом Грузії Міхеілом Саакашвілі. Президенти підписали міжурядову угоду про повітряне сполучення та угоду про співпрацю між Міністерствами юстиції двох країн.

Тимошенко із Путіним обговорили газовий контракт. Українська прем'єрка пообіцяла платити Росії вчасно. Путін у відповідь заявив, що Росія не буде стягувати з України штрафні санкції за недобір газу.

Під час переговорів із Тимошенко Путін пожартував над відео, яке виклали під час російсько-грузинської війни в серпні 2008 року. На ньому Саакашвілі під час телефонної розмови жував свою краватку.

"З деяких дуже суттєвих, життєво важливих питань і для Росії, і для України ми з Тимошенко домовилися. Чим займалися наші колеги, уявлення не маю, але думаю, що двом президентам завжди є про що поговорити, щось обговорити, кудись сходити. Бойцы вспоминали минувшие дни, и битвы, что вместе продули они.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тимошенко має взяти на себе відповідальність за відсутність опалення в Смілі

Ми ось підемо зараз на вечерю, мене колега (Тимошенко - Gazeta.ua) запросила. Будемо говорити про Чехова. Що можна ще порадити і порекомендувати? Двом президентам краще проводити вечерю, якщо вони будуть вечеряти, без краваток. Краватки нині в ціні, не дай Боже... ну, ви мене розумієте. З'їсть гість Ющенка ще краватку".

Екс-прем'єрка у відповідь розсміялась.

"Володимир Володимирович, я точно без краватки можу проводити вечерю", - Тимошенко відповідала російською.

20 червня 2018-го року Юлія Тимошенко заявила, що балотуватиметься у президенти. На рекламу її передвиборчої програми "Новий курс" партії "Батьківщина" витратила близько 100 млн грн за півроку.

13 листопада лідерка "Батьківщини"у центрі Рівного разом із Олександром Пономарьовим заспівала у мікрофон його пісню "Заспіваймо пісню за Україну". З собою привезла десяток наметів.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко розсміялась з жартів Путіна про Ющенка і Саакашвілі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути