четвер, 04 березня 2010 13:26

Тимошенко проведе серйозну чистку свого оточення - експерт

Тимошенко проведе серйозну чистку свого оточення - експерт

Найближчим часом виконувач обов"язків прем"єр-міністра України Юлія Тимошенко проведе "серйозну чистку" у своїх рядах, вважає директор Київського інституту проблем управління Горшеніна Кость Бондаренко.

"Думаю, що після відпустки Тимошенко проведе серйозну чистку своїх рядів, і якщо вона позбутися 90% свого оточення, від цього тільки виграє. Фактично Тимошенко, яку знали 10 років тому, заповнила її команда і їй необхідно провести таке внутрішні очищення ", - сказав на прес-конференції в четвер у Києві.

При цьому він додав, що більшість помилок у ході президентської виборчої кампанії "були зроблені самою Тимошенко".

"У Тимошенко є шанс сьогодні стати лідером опозиції, і від неї залежить зараз, якою вона буде - конструктивною або деструктивною. Я вважаю, що від деструктивної опозицій Україна втомилася, тому найближчим часом від Тимошенко будуть чекати і її виборці, і західні партнери саме конструктивних кроків ", - сказав Бондаренко.

На його думку, такі конструктивні кроки можуть бути виражені у створенні сильної політичної сили, яка б стала джерелом конструктивної опозиції.

"Якщо Тимошенко буде проявляти деструктивну позицію, вона зможе втратити позиції лідера і Україна взагалі може опинитися без сильної опозиції", - додав він.

Разом з тим експерт виключив можливість участі Тимошенко на можливих дострокових виборах мера Києва, аргументувавши це тим, що " в цьому випадку вона перекреслить для себе майбутнє як всеукраїнського політика".

Як повідомлялося, 3 березня Верховна Рада висловила недовіру Кабінету міністрів під керівництвом Юлії Тимошенко.

Управління у зв"язках із ЗМІ секретаріату Кабінету міністрів України в четвер повідомило, що обов"язки прем"єр-міністра України до формування нового уряду покладено на першого віце-прем"єра Олександра Турчинова.

Інтерфакс-Україна

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко проведе серйозну чистку свого оточення - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути