четвер, 04 березня 2010 14:28

Тимошенко просить МВФ влаштувати Януковичу перевірки

Тимошенко просить МВФ влаштувати Януковичу перевірки

Уряд Юлії Тимошенкого підготував рішення про те, що звернеться до МВФ та Єврокомісї з приводу проведення неупередженого аудиту Нацбанку та Кабміну.

Про це на брифінгу повідомив в.о. віце-прем"єра Григорій Немиря.

"Просимо перевірити період з 2006 по 2007 рік, коли прем"єром був Янукович, а главою НБУ Стельмах та період з 2008 по 2009 рік, коли премєром була Юлія Тимошенко", - сказав Немиря.

Міністр каже, що перевіряти спадковість передачі влади - це дуже коректна постановка питання. "Перевірка дозволить довести прозорість фіскальної та монетарної політики", - зазначив Немиря.

Він також сказав, що Тимошенко почала усувати непрозорі газові схеми. І зазначив, що під час візиту до Москви, який Янукович запланував здійснити завтра, Україна може повернутися до таких схем.

"Дивлячись на тих, хто веде переговори, я думаю, що буде великий ризик та спроби повернути посередників у газову політику. А це вже позавчорашній день, бо дешевих ресурсів немає. Якщо газ дешевий, то тоді треба питати, що ми дали в обмін", - сказав Немиря.

Gazeta.ua
Зараз ви читаєте новину «Тимошенко просить МВФ влаштувати Януковичу перевірки ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути