вівторок, 20 березня 2012 17:31

Тимошенко про "регіонала" Мельника: "У хліві таким людям місце"

Тимошенко про "регіонала" Мельника: "У хліві таким людям місце"

Юлії Тимошенко висловила обурення поведінкою народного депутата Петра Мельника щодо "нунсівки" Ірини Геращенко під час виборів мера Обухова.

Про це йдеться в її листі із Качанівської колонії, оприлюдненому прес-службою партії "Батьківщина".

"Огрядний, величезний і нахабний чолов'яга піднімає руку на тендітну жінку, на свою колегу, - прокоментувала вона інцидент. - Давайте приберемо звідси всю політику, партійність і назвемо речі своїми іменами: це справжнє хамство. Я абсолютно погоджуюся з Ірою і висловлюю їй свою підтримку. Але це, крім того, ще й зневага - зневага до жінок, до України, до людей".

"Це – свинство у його найяскравіших проявах", - додала Тимошенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Геращенко розповіла, чому не взяла квіти від "регіонала"

Екс-прем'єр наголосила: "Я шкодую і дивуюся: чому там, на виборчій дільниці, не знайшлося жодного чоловіка, який би адекватно відповів цьому "народному обранцю", незважаючи на всю його обширну недоторканість і важкою працею наїдений імунітет?"

"В хліву таким людям місце, а не в законодавчому органі. Таких людей треба гнати з політики, гнати з парламенту", - наголосила вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Регіонал" вибачився перед Геращенко і пообіцяв, що більше жінок не ображатиме

Тимошенко сумнівається в тому, що Партія регоінів позбавить свого однопартійця депутатського мандату і додала: "Тому звертаюся до всіх чоловіків Верховної Ради незалежно від їх партійної та фракційної приналежності. Цей депутат повинен стати "парією" серед вас. Він - "нерукоподаваний".

Вона запропонувала чоловікам у ВР, якщо вже немає хоробрості вступитися за жінку, то виключити "цього пройдисвіта" з кола людського спілкування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Міжнародні спостерігачі завадили "регіоналу" силою винести з дільниці Геращенко

"Принагідно хочу передати привіт Ірі Геращенко. Тримайся, Іро. Настають такі часи в країні, що ми тепер  - чоловіки", - підсумувала Тимошенко.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко про "регіонала" Мельника: "У хліві таким людям місце"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

55

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути