середа, 19 травня 2010 09:11

Тимошенко про Януковича: "Молодець він! Вміє! Вчіться!"

Тимошенко про Януковича: "Молодець він! Вміє! Вчіться!"

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко вважає, що українські політики не зацікавлені у проведенні справжніх реформ.

Про це вона заявила в інтерв`ю виданню "Лівий берег".

"Сьогодні можу точно сказати: справжні реформи нікому в політиці непотрібні. Потрібна лише реформаторська балачка для народу... Їм непотрібно нічого змінювати. Для них політика - надприбутковий бізнес, для якого реформи - загроза. Тому будувати Європу в Україні не хочуть", - сказала Тимошенко.

При цьому вона зазначила, що, працюючи головою попереднього уряду, намагалася здійснити стратегічні реформи.

"Через політичний саботаж не вдалося повністю реалізувати необхідні стратегічні зміни. Програма розвитку країни і 206 законопроектів мого уряду, які повинні були їх забезпечити, пролежали в парламенті два роки", - зазначила лідер БЮТ, додавши, що саме її бажання наблизити Україну до Європи є "причиною боротьби "один проти всіх", "всі проти одного", яка супроводжує її останні 10 років.

"Політики змінюють маски євроінтеграторів, комуністів, меценатів, любителів Росії, але суть при цьому одна - "мати свою країну". Тільки Янукович був щирий, він чесно сказав: "брав, беру і буду брати", - заявила Тимошенко.

Вона уточнила, що "Межигір`я" - один із сотень прикладів "брав".

"Беру: за п`ятдесят днів - шельф Чорного моря разом з нафтою і газом, 35 тис. га землі для полювання, багато іншого. І, я впевнена: брати ще буде", - сказала лідер БЮТ.

За її словами, "за "свободу" брати, Янукович запропонував: виборцям - могутній союз слов`янських народів і 75 гривень до пенсії. Старому й новому оточенню - чітко нарізані наділи для пограбування. Заходу - високозбагачений уран... Росії - Чорноморський флот і спільний мільярдний тіньовий бізнес на українських монополіях".

"Останнє – це його, Януковича кровне, чесно зароблене на виборах. Тут він ні з ким не поділиться і нікому не поступиться", - сказала вона.

"Загалом, молодець він! Вміє! Вчіться! Тільки треба подумати, як перейменувати після цього Україну, щоб нікого, з країн п`ятого світу, не образити", - підсумувала Тимошенко.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко про Януковича: "Молодець він! Вміє! Вчіться!"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути