середа, 29 травня 2013 20:11

Тимошенко закликала припинити акції "Вставай, Україно!" і зайнятися євроінтеграцією

Тимошенко закликала припинити акції "Вставай, Україно!" і зайнятися євроінтеграцією
Юлія Тимошенко Фото: tymoshenko-vona.com

Екс-прем'єр-міністр Юлія Тимошенко закликала припинити акції від опозиції "Вставай, Україно!" і нібито антифашистські мітинги, які, за її словами, організовувала влада для роздроблення суспільства. Про це повідомляє прес-служба "Батьківщини".

"Я закликаю у цій декларації заявити про взаємне припинення акції "Вставай, Україно!" і так званого "антифашистського" руху і визначити спільний план дій з інтеграції України до Європейського Союзу. Всім політикам і суспільству в цілому потрібно негайно відійти від межі самознищення, вийти з сектора смертельної цивільної турбулентності. Не допустити того, щоб звичайні українці виплеснули один на одного агресію, породжену соціальною і правовою несправедливістю", - наголошується в заяві.

Нагадаємо, у п'ятницю, 31 травня, в Донецьку, відбудуться марш і мітинг в рамках загальнонаціональної акції протесту "Вставай, Україно!". Заплановано, що марш, на чолі з лідерами опозиції, стартує о 16.00 по вулиці Артема від Донецького національного театру опери та балету ім. А. Солов'яненка. Після його завершення відбудеться мітинг біля Донецької обласної державної адміністрації.

Раніше, губернатор Донецької області Андрій Шишацький заявив, що жителі Донецької області дадуть відповідь організаторам акції "Вставай, Україно!".

 

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко закликала припинити акції "Вставай, Україно!" і зайнятися євроінтеграцією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

101

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути