неділя, 01 лютого 2009 11:06

Тимошенко придумала як заповнити "Артек" восени, взимку та навесні

Тимошенко придумала як заповнити "Артек" восени, взимку та навесні
Кабінет міністрів надав дитячому центру "Артек" статус бази з підготовки спортсменів до олімпійських та паралімпійських ігор.

Про це повідомила прем"єр-міністр Юлія Тимошенко у суботу на прес-конференції після завершення позачергового засідання уряду, де й було прийнято відповідне рішення.

Тимошенко вважає таке рішення доцільним, оскільки завантаження дитячого центру "Артек" восени, взимку та навесні неповне. "Але, в той же час, там створені прекрасні умови для тренування, там є басейни, там є спортивні майданчики, там є все необхідне обладнання для того, щоб дитячий центр "Артек" став однією з баз підготовки наших збірних команд на олімпійські та паралімпійські ігри", - пояснила глава уряду.

На думку Тимошенко, таке рішення Кабміну дозволить забезпечити додаткове фінансування "Артеку" через фінансування програм з підготовки українських спортсменів до міжнародних спортивних змагань, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко придумала як заповнити "Артек" восени, взимку та навесні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути