четвер, 16 червня 2011 13:56

Тимошенко завдала Україні збитків на 3,5 мільярда - Богословська

Тимошенко завдала Україні збитків на 3,5 мільярда - Богословська

Сьогодні у Верховній Раді народний депутат від Партії регіонів Інна Богословська представила попередні висновки Тимчасової слідчої комісії, що розслідує підписання "газових договорів" між російським урядом і на той час прем'єр-міністром України Юлією Тимошенко у січні 2009 року.

"Тимошенко знала, що члени Кабміну відмовилися голосувати за ці "газові" угоди, які вона запропонувала, але вона власноруч підписала директиви. Цим вона нанесла Україні та суспільству величезні збитки - більше ніж 3,5 млрд грн", - сказала "регіоналка".

За її словами, Тимошенко у січні того року мала "особливі стосунки з державними органами Російської Федерації".

"Ми отримали письмовий документ - відповідь від Міноборони Росії про те, що Тимошенко через свої приватні компанії компанії "ЄЕСУ" і "Босфор" має непогашені борги перед Міністерством оборони - $ 405 млн", - зазначила вона

Як вважає Богословська, це означає, що Тимошенко під час переговорів була залежна від Москви. Вона розповіла, що Тимошенко намагалася визнати ці борги державними боргами України.

"Проти Тимошенко була порушена кримінальна справа в Росії, але її закрили. За висновками ТСК - достроково. Ми зробили запит, щоб отримати письмову згоду., яку зробила Тимошенко, що вона згодна з формулюванням про закриття справи. Вона мала конфлікт інтересів, тому мала вийти з переговорного процесу. Саме цей конфлікт інтересів був причиною того, що Тимошенко втрутилася у газові переговори, і Україна отримали найгірші умови на постачання російського газу", - підсумувала Богословська.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко завдала Україні збитків на 3,5 мільярда - Богословська». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

30

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути