неділя, 09 травня 2010 10:15

Тимошенко пожалілась, як її нищили побратими по демократичному табору

Тимошенко пожалілась, як її нищили побратими по демократичному табору

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко відкидає усі обвинувачення колег із демократичного табору на свою адресу.

На прес-конференції в Івано-Франківську вона сказала: "Газові угоди зробили інструментом нищення мене як політика, причому як опоненти - Янукович, так і побратими по демократичному табору".

"Тому що мені, як вони вважають, більше нема чого закидати", - зауважила Тимошенко.

"Але й це не можна закидати. Хочу вперше в Івано-Франківській області сказати, що всі вибори я просто мовчала і не відповідала на всі образи, обвинувачення, приниження, тільки заради того, щоб не демонструвати розбрат у демократичному таборі. Але зараз я хочу чітко спростувати все те, що лунало з уст моїх колег з демократичного табору на президентських перегонах", - заявила вона.

"Я не хочу називати прізвища, я не хочу називати конкретні факти такого нечесного, неправдивого приниження і моєї дискредитації. Але я хочу спростувати все те, що було сказано, і що все це було спрямовано виключно на досягнення власних амбіцій окремих представників демократичного табору, а не на спільну перемогу заради України", - додала Тимошенко.

"Я думаю, що я в 2004 році демонструвала зовсім інші стандарти і дії в політиці, - наголосила Тимошенко. -Я хочу, щоб такі стандарти, які я демонструвала у 2004 році, стали основою для подальшої співпраці між демократичними силами України. Тому що, якщо це не так, тоді не треба себе називати національно-демократичними силами. Тому що це не відповідає реальному стану речей", передає УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко пожалілась, як її нищили побратими по демократичному табору». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути