понеділок, 14 квітня 2008 12:06

Тимошенко пояснила, як працюватиме "РосУкрЕнерго"

Прем"єр-міністр України Юлія Тимошенко зазначає, що компанія "РосУкрЕнерго" не працюватиме в Україні і весь газ з Росії отримуватиме НАК "Нафтогаз України".

Як повідомляється на Урядовому порталі, про це вона заявила в інтерв`ю телеканалу "1+1" у неділю.

"Зараз за наполяганням російської влади, за наполяганням "Газпрому" ще на деякий час вони хочуть залишити "РосУкрЕнерго". Але "РосУкрЕнерго" не буде заходити в Україну. Вони будуть на російській території НАК "Нафтогазу" віддавати газ", - заявила Тимошенко.

Вона підкреслила, що весь обсяг газу буде отримувати від Росії і віддавати в Україну НАК "Нафтогаз України".

"І те, що НАК "Нафтогаз" сьогодні повертається на внутрішній газовий ринок України - державне підприємство - дає всі підстави говорити, що бюджет НАК "Нафтогазу" буде збалансований, і наша газотранспортна система буде захищена. Це значить, що банкрутства НАК "Нафтогазу" вже не буде", - підкреслила Тимошенко.

Перший заступник глави Секретаріату Президента Олександр Шлапак 11 квітня заявив, що компанія "РосУкрЕнерго" за контрактом з НАК "Нафтогаз України" цього року постачатиме газ в Україну.

9 квітня Кабінет Міністрів затвердив фінансовий план НАК "Нафтогаз України" на 2008 рік. Як відзначив міністр фінансів Віктор Пинзеник, план "Нафтогазу" збалансований, з прибутком, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко пояснила, як працюватиме "РосУкрЕнерго"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути