неділя, 23 грудня 2012 14:12

Тимошенко порадив Кузьміну розповісти Обамі про "справжню демократію" в Україні

Тимошенко порадив Кузьміну розповісти Обамі про "справжню демократію" в Україні
Як заявляє Тимошенко, Кузьмін повинен розповісти в Америці "всю правду про те, до чого довели за 2,5 роки країну. Фото: enews.in.ua

Чоловік екс-прем'єра Юлії Тимошенко Олександр Тимошенко радить першому заступникові генпрокурора Ренату Кузьміну під час Молитовного сніданку з президентом США Бараком Обамою розповісти про "справжні демократичні засади", які Партія регіонів встановлює в Україні.

Про це Тимошенко заявив у відкритому листі на адресу Кузьміна.

"Вас останнім часом невпинно тягне до США. І якщо Ви якимсь чином і одержите одноразову візу в країну демократії, і Вас допустять на сніданок до президента Обами, не забудьте навчити безграмотних і недовірливих до Вас американців справжніх демократичних засад, які ви особисто і ваше Злочинне угруповання встановлюєте в Україні", - зазначає він.

"І розкажіть, як Ви і якими способами боретеся з опозицією, її лідерами, з незадоволеним вами народом, з опозиційним депутатським корпусом", - йдеться в листі Тимошенка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кузьмін назвав американських чиновників, які лобіюють інтереси Тимошенко

І ще, продовжує він, звертаючись до Кузьміна, "розкажіть країні, ви поїдете як офіційна чи приватна особа, хто сплачує вашу поїздку? Чи все з вашої скромної чиновницької зарплати?".

Крім того, як заявляє Тимошенко, Кузьмін повинен розповісти в Америці "всю правду про те, до чого довели за 2,5 роки країну. Важко буде цього разу все скинути на "папередників", оскільки вже 3-й рік країну грабує ваш "уряд" на чолі з Миколою Яновичем".

"Тоді, думаю, недовірливі американці повірять, що в нашій країні зі злочинністю і криміналітетом бореться правильний прокурор", - зазначив Тимошенко.

Нагадаємо, Кузьмін, якому анулювали багаторазову п'ятирічну візу до США, 19 грудня заявив, що має намір звернутися до посольства США в Україні для отримання одноразової американської візи у зв'язку із запрошенням взяти участь у Молитовному сніданку з президентом США.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко порадив Кузьміну розповісти Обамі про "справжню демократію" в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

81

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути