Ексклюзиви
понеділок, 21 грудня 2009 13:39

Тимошенко порадила Януковичу полікуватися перед дебатами з нею

Тимошенко порадила Януковичу полікуватися перед дебатами з нею

Прем`єр Юлія Тимошенко має намір публічно запросити лідера Партії регіонів Віктора Януковича на дебати.

Про це вона заявила в понеділок під час зустрічі з професорсько-викладацьким складом і студентами Тернопільського державного медичного університету.

Тимошенко висловила жаль, що їй не вдалося поспілкуватися під час прямого ефіру телеканалу "Україна" у п`ятницю, 18 грудня, з Януковичем і президентом Віктором Ющенком.

"Я сподіваюся, що я все ж таки звернуся публічно до Януковича, тому що дебати повинні бути, люди повинні просто почути думку кожного з кандидатів у президенти про те, що відбуватиметься в країні", - сказала Тимошенко.

Вона зазначила, що Донбасу має бути соромно за свого лідера Януковича, який, на її думку, просто "здрейфив", і не прийшов на прямий ефір.

"Я думаю, Донбас має бути розчарований своїм лідером. Так боятися не можна публічно. Краще приходити на дебати, дивитися очі в очі і вести дискусію для того, щоб люди зрозуміли, що є насправді... Але, на жаль, не набралися мужності... Якщо потрібні якісь ліки від боягузтва, ми передамо, у нас є рецепти. Можливо, вони трошки підбадьорять", - сказала Тимошенко, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко порадила Януковичу полікуватися перед дебатами з нею». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

21

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути