вівторок, 26 серпня 2008 15:07

Тимошенко попросить Раду присвятити один день роботи АПК

Прем"єр-міністр Юлія Тимошенко проситиме Верховну Раду присвятити один день роботи питанням агропромислового комплексу.

Про це вона заявила сьогодні під час урядової наради з питань розвитку тваринництва. Голова уряду відзначила, що необхідно прийняти закон, який уже зареєстрований у Верховній Раді, про подовження терміну дії фіксованого податку для виробників у галузі тваринництва до 2015 р.

За словами прем"єра, також необхідно зберігати пільги по податку на додану вартість для виробників у галузі тваринництва. "Необхідно чітко зафіксувати пільгову стратегію оподаткування на довгу перспективу", - сказала Ю.Тимошенко. На її думку, необхідно, щоб для підприємств тваринницької галузі були створені всі умови для отримання землі. "Ми готові, щоб законопроект, який знаходиться у Верховній Раді щодо залучення земель для суспільної потреби несільськогосподарського призначення, щоб ми мали можливість так само вилучати і на сільськогосподарські проблеми", - сказала прем"єр. За її словами, місцева влада саботує виділення землі для підприємств у галузі тваринництва, пише РБК-Україна.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко попросить Раду присвятити один день роботи АПК». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути