Ексклюзиви
середа, 01 червня 2011 15:23

Тимошенко попередила Пшонку про майбутнє "пекло"

Тимошенко попередила Пшонку про майбутнє "пекло"

Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко вважає, що політичні репресії проти представників опозиції використовуються Віктором Януковичем як один з інструментів утримання влади, а Пшонка не прийшов до ВР, бо не хоче брати на себе зайву відповідальність.

Зокрема, як повідомила прес-служба Тимошенко, опозиціонерка зазначила, що "політичний розвал, соціальний розвал, економічний розвал, який завдяки нинішній владі сьогодні опанував країну", вимушує президента і його оточення застосовувати дуже сильні інструменти, які, на їх погляд, дозволять їм зберігати владу.

"Це політичні репресії, маніпуляції правосуддям, приватизація силових структур", - уточнила Тимошенко.

За її словами, в Україні не просто з'явилися політв'язні, не просто з'явилися політичні репресії, а "це стало головним інструментом влади для утримання на посадах, незважаючи на те, що люди в країні вже цю владу не хочуть".

Лідер партії "Батьківщина" переконана, що генеральний прокурор Віктор Пшонка відмовився від звіту у Верховній Раді щодо порушеної проти неї кримінальної справи, щоб зняти з себе відповідальність за сфальшовані обвинувачення.

"Але Пшонка сьогодні до Верховної Ради не прийшов по одній простій причині: він знає, що всі справи політичні сфальшовані, замовні, і він не хоче брати публічну відповідальність за цей фальсифікат – він не хоче сьогодні брати цю відповідальність, тому що знає, що вже через короткий час він буде відповідати за кожну нечесно порушену справу", - переконана Тимошенко.

Нагадаємо, сьогодні фракція БЮТ залишила сесійну залу Верховної Ради України. Депутати - "тимошенківці" пішли перед початком виступу першого заступника генпрокурора Рената Кузьміна.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко попередила Пшонку про майбутнє "пекло"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

93

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути