неділя, 27 березня 2011 18:30

Тимошенко пообіцяла, що її люди голосуватимуть в Раді персонально

Тимошенко пообіцяла, що її люди голосуватимуть в Раді персонально

Народні депутати фракції БЮТ-Батьківщина будуть голосувати у Верховній Раді тільки персонально, заявила лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко.

"Наша фракція прийняла в односторонньому порядку рішення голосувати тільки персонально. Кожен депутат у руках тримає картку, і в нашій фракції не допускається сьогодні голосування за будь-кого", - сказала вона в інтерв'ю "5 каналу", яке буде транслюватися повністю в неділю ввечері.

Тимошенко підкреслила, що фракція БЮТ-Батьківщина в повному складі голосувала за постанову про персональне голосування народних депутатів на пленарних засіданнях за допомогою сенсорної кнопки.

В даний час у фракції БЮТ-Батьківщина 189 народних депутатів.

Як повідомлялося, 17 березня 2011 парламент відмовився підтримати постанову про введення реєстрації народних депутатів і фіксації результатів їхнього особистого голосування за допомогою сенсорної клавіші.

Після цього голова Верховної Ради Володимир Литвин зареєстрував у Верховній Раді законопроект про внесення змін до Регламенту парламенту щодо персонального голосування народних депутатів на пленарних засіданнях за допомогою сенсорної кнопки.

Глава регламентного комітету Володимир Макєєнко (Партія регіонів) заявив, що народні депутати будуть вже в квітні голосувати за допомогою модернізованої системи "Рада". Він зазначив, що на наступному пленарному тижні (з 5 квітня - ред.) будуть поставлені на голосування зміни до закону про Регламент Верховної Ради, що стосуються голосування за допомогою сенсорної кнопки.

Відповідаючи на запитання, чи проголосують народні депутати з фракції Партії регіонів за ці зміни, Макєєнко сказав: "А куди нам діватися ?..".

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко пообіцяла, що її люди голосуватимуть в Раді персонально». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути