середа, 03 жовтня 2007 08:32

Тимошенко пообіцяла розібратися з Газпромом

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко запевняє, що уряд під її керівництвом не допустить припинення поставок газу в Україну російським "Газпромом".

Про це вона заявила сьогодні під час прес-конференції, коментуючи заяву представників "Газпрому" щодо накопичення Україною боргу перед "Газпромом" в $1 млрд.

"Ми знайдемо всі елементи співпраці з Росією, щоб ніяких відключень газу не було", - сказала Тимошенко.

Вона зазначила, що подібні заяви "Газпрому" свідчать про те, що уряд Януковича вдавався до "великомасштабних крадіжок". При цьому Тимошенко вважає, що представники уряду Януковича мають відповісти перед суспільством про  причини накопичення відповідного боргу. "Я хотіла б, щоб урядовці починаючи з Януковича, Бойка і керівника "Нафтогазу" відповіли перед всім суспільством, хто їм дав право забрати гроші з "Нафтогазу" і накопичити такий борг перед Росією", - сказала Тимошенко.

Вона висловила впевненість, що згодом відкриються ще факти корупційних зловживань нинішнього уряду. "І ми будемо розбиратися хто нестиме за це відповідальність", - сказала Тимошенко, повідомляє УНІАН.


Зараз ви читаєте новину «Тимошенко пообіцяла розібратися з Газпромом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути