четвер, 05 квітня 2012 17:29

Тимошенко поклопотала за Авакова перед італійським урядом

Тимошенко поклопотала за Авакова перед італійським урядом
Андрій Кожем'якін передасть уряду Італії листи від партії і фракції. Фото: byut.com.ua

Юлія Тимошенко звернулась з листом до італійського уряду з проханням відмовити українським силовим органам в екстрадиції Арсена Авакова до України.

Про це повідомив голова фракції "БЮТ-Батьківщина" Андрій Кожем'якін після зустрічі з Тимошенко у Качанівській колонії, повідомляє  прес-служба "Батьківщини".

Кожем'якін також поінформував про те, що у вівторок в Італії відбудеться суд, на якому буде розглядатися питання екстрадиції Авакова до України і у якому він буде брати участь, як офіційний представник від партії "Батьківщина".

Кожем'якін наголосив, що політрада партії "Батьківщина" уповноважила його, як заступника голови фракції, надати італійському Уряду та представникам суду офіційні звернення від партії "Батьківщина", а також звернення фракції "БЮТ-Батьківщина" у Верховній Раді з проханням відмовити в екстрадиції Авакова до України у зв'язку з тим, що Аваков піддається переслідуванню за політичну діяльність.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Бютівець" назвав Генпрокуратуру брехливою: Авакова не арештовували

"У зверненнях чітко зазначено, що Арсен Аваков не здійснював жодного злочину. А оголошений був розшук лише через свою опозиційну діяльність і непохитну політичну позицію. Саме тому влада прагне його повернути, щоб здійснити чергову показову політичну розправу над своїм опонентом", - підкреслив Кожем'якін.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко поклопотала за Авакова перед італійським урядом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

26

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути