Ексклюзиви
пʼятниця, 08 травня 2009 12:39

Тимошенко поцікавилася, де Черновецький дів земельні гроші

Тимошенко поцікавилася, де Черновецький дів земельні гроші

Чернівецька, Миколаївська, Херсонська, Тернопільська області і Севастополь забезпечили найбільше надходження доходів до загального фонду державного бюджету.

Про це повідомила прем`єр-міністр Юлія Тимошенко на селекторній нараді з питань виконання бюджету в січні-квітні 2009 року.

"Це п`ять найкращих областей", - сказала вона.

Прем`єр уточнила, що Чернівецька область збільшила в січні-квітні 2009 року надходження доходів на 17,6% до рівня січня-квітня 2008 року, Миколаївська – на 11,4%, Херсонська – на 11%, Тернопільська – на 9,8% і місто Севастополь – на 9,5%.

За словами глави уряду, зниження обсягів надходжень до державного бюджету допустили Донецька область – на 0,7% і Київ.

Крім того, Тимошенко повідомила, що Чернівецька, Миколаївська, Херсонська, Тернопільська області і Севастополь також забезпечили збільшення надходжень від податків на доходи фізичних осіб.

У той же час, прем`єр-міністр звернула увагу на той факт, що в Чернівецькій області більш ніж удвічі (або на 129%) збільшилися надходження від плати за землю, тоді як у Києві, де земля є найдорожчою, надходження від плати за землю збільшилися всього на 11,9%.

"Я хочу поцікавитися, чому Чернівецька область змогла збільшити надходження від плати за землю більш ніж удвічі, а місто Київ, яке має унікальні землі за своєю дорожнечею, - всього 11,9%?" - поцікавилася Тимошенко.

За матеріалом: УНІАН
Зараз ви читаєте новину «Тимошенко поцікавилася, де Черновецький дів земельні гроші». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути