понеділок, 04 лютого 2019 11:50

Тимошенко пише Авакову заяву на Порошенка

Тимошенко пише Авакову заяву на Порошенка
Юлія Тимошенко звинуватила Петра Порошенка у масових підкупах.

Кандидат у президенти Юлія Тимошенко заявила про масовий підкуп виборців штабом Петра Порошенка. Про це вона сказала на погоджувальній раді.

"Порошенко хоче зберегти владу нечесним шляхом. Президент, завдяки своєму найближчому соратнику Березенку (заступник голови фракції БПП. - Gazeta.ua), створює мережу і роздає по тисячі гривень людям за голос. Це вже відомо всім", - розповіла вона.

Тимошенко заявила, що звертається до міністра внутрішніх справ Арсена Авакова "негайно розслідувати ці речі".

"Заява про злочин сьогодні буде передана. Вимагаємо негайно оприлюднити всі дані про підкуп Петром Порошенком і штабом, який очолює Березенко, сотень тисяч людей в державі. Такої масштабої корупції не пам'ятаю на жодних виборах, навіть за часів Януковича", - сказала екс-прем'єрка.

Тимошенко назвала Порошенка "корупціонером найвищого ґатунку", який "бере з бюджету і за рахунок цих грошей підкуповує масово".

"Крім того, вони збільшили в реєстрі кількість виборців на мільйон людей", - продовжила політик та заявила про "другу заяву про злочин".

"Прибрати з реєстрів всіх мертвих душ і припинити підготовку Порошенка до масштабної фальсифікації", - сказала Тимошенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Адмінресурс в дії: у бюджетних закладах розклеюють Порошенка з томосом

Раніше міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявляв, що Петро Порошенко і Юлія Тимошенко проводять незаконну рекламу перед виборами.

Вибори президента мають відбутися 31 березня.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко пише Авакову заяву на Порошенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути