неділя, 15 листопада 2009 12:20

Тимошенко переконує, що подолала кризу

Тимошенко переконує, що подолала кризу
Прем`єр Юлія Тимошенко заявила, що деякі підприємства хімічної промисловості відновили роботу на повну потужність.

Про це вона сказала у суботу на брифінгу в Сєвєродонецьку.

"Коли ми знизили ціну на газ (для підприємств хімпрому), і за рахунок уряду дотували кожне хімічне підприємство, то, безумовно, собівартість продукції знизилася", - зазначила вона.

"Зараз можна було довести по деяких підприємствах до 100% рівень виробництва, по деяких підприємствах на рівні 70-90%. Це серйозний рух вперед", - заявила прем"єр.

"І можна сказати, що з кризою на цих підприємствах ми справилися і не дали зруйнувати трудові колективи, знизити зарплати – не дали зруйнувати підприємства", - сказала Тимошенко.

Крім того, підкреслила прем`єр, значну позитивну роль для поліпшення ситуації в хімічній промисловості зіграв і меморандум, підписаний урядом і керівниками підприємств хімпрому, яким зокрема, передбачалося заморожування тарифів на залізничні перевезення і електроенергію.

Також Тимошенко підкреслила, що хімпідприємствам необхідно буде надати ліцензії на розробку і видобуток не тільки природного газу, але й інших корисних копалин, необхідних для виробництва, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко переконує, що подолала кризу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

50

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути