середа, 04 лютого 2009 17:19

Тимошенко передумала змінювати міністрів

Тимошенко передумала змінювати міністрів
Прем`єр-міністр України Юлія Тимошенко заявила, що не планує завтра, під час звіту уряду у Верховній Раді, порушувати питання про необхідність заміни деяких міністрів.

Про це вона повідомила сьогодні на прес-конференції в Кабінеті Міністрів.

"Завтра я не вноситиму жодних кадрових питань"

"Завтра я не вноситиму жодних кадрових питань", - сказала Тимошенко.

Прем`єр-міністр також повідомила, що сьогодні на засіданні уряду заслухали звіти міністра аграрної політики Юрія Мельника та міністра промислової політики Володимира Новицького про виконання п`яти пріоритетів цих міністерств.

"Проблеми, пов`язані з виявами кризи, є в усіх галузях, є в усіх міністерствах, але водночас я повинна зазначити, що Міністерство аграрної політики та Міністерство промислової політики свої завдання виконують. І, враховуючи, що ми заслухали їхні звіти, у мене як у прем`єр-міністра немає планів подавати їхні кандидатури на звільнення. Я хотіла б, щоб ці міністри продовжували працювати та виконувати поставлені перед ними завдання", - зазначила глава уряду.

24 січня в інтерв`ю тижневику "Дзеркало тижня" прем`єр-міністр Тимошенко повідомила, що найближчим часом в уряді відбудуться суттєві кадрові зміни. Утім, прем`єр відмовилася назвати конкретні прізвища урядовців, яких вона має намір замінити, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко передумала змінювати міністрів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути