вівторок, 12 липня 2011 15:52

Тимошенко відстає від Януковича на 4% - опитування

Тимошенко відстає від Януковича на 4% - опитування

Якби у найближчу неділю відбувалися вибори президента України, то за чинного голову держави Віктора Януковича проголосували б 15% виборців, за Юлію Тимошенко - 11% опитаних.

Такі результати соціологічного опитування, проведеного Київським міжнародним інститутом соціології (КМІС).

Крім того, за лідера партії "Фронт змін" Арсенія Яценюка проголосували б 9% респондентів, за голову партії "Сильна Україна" та віце-прем'єр-міністра Сергія Тігіпка - 6%.

Разом з тим, п'яте місце ділять між собою лідер Компартії Петро Симоненко та депутат Київради Віталій Кличко з 4% голосів.

Слід зазначити, що Янукович, має значну підтримку у східному (25%) та південному (17%) регіонах. У центральному регіоні за Януковича готові проголосувати 11% опитаних, у західному - 6%.

Тимошенко має найбільшу підтримку в центральному (15%) та західному (18%) регіонах. У південному регіоні за неї готові віддати голоси 5% опитаних, у східному регіоні – 4%.

Яценюк найбільшу підтримку має у західних (15%) та у центральних (9%) областях. У південному регіоні за нього готові віддати голоси 5% опитаних, у східному регіоні – 4%.

Соціологічне дослідження проводилось КМІС протягом 10-20 червня 2011 року. Методом інтерв'ю було опитано 2040 респондентів, які мешкають в усіх областях України, Криму та у Києві.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко відстає від Януковича на 4% - опитування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

20

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути