четвер, 08 вересня 2011 12:13

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Тимошенко обурена - до справи долучили "фальшивку"

Тимошенко обурена - до справи долучили "фальшивку"

Суддя Родіон Кірєєв задовольнив більшою мірою клопотання обвинувачення Юлії Тимошенко щодо залучення нових матеріалів до "газової справи".

Не залучені до справи лише роздруківки з інтернету щодо заяв Віктора Ющенка про те, що Тимошенко діяла всупереч його директивам, та заборону Ющенка прем'єр-міністру втручатися у діяльністю "Нафтогазу" від 2005 року, повідомляє "Українська правда".

Водночас, до газової справи долучено постанову Головної військової прокуратури Російської Федерації за 2005 рік про закриття кримінальної справи проти Тимошенко у зв'язку з закінченням терміну давності.

Підсудна назвала цей документ фальшивкою. "Це – не просто криза жанру, це доводить, що у прокуратури нема проти мене доказів. Тому вона повертається до подій '96 року і намагається дискредитувати мене далі", - заявила Тимошенко.

На її думку, цей документ є фальшивкою, адже оригінальний документ не міг бути завірений Генпрокуратурою України.

Тимошенко заявила, що взагалі не існує оригіналу цього документа. "Це – чиста фальшивка. Вона нічого спільного з реальністю немає", - сказала вона, наголосивши, що з боку захисту документів подібного роду досі ще не приймали.

Після винесення рішення суду про долучення цих документів захисник Тимошенко Микола Сірий вніс клопотання про спрямування запиту до Військової прокуратури Росії з метою отримання завіреної копії постанови цього відомства для перевірки автентичності тексту.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко обурена - до справи долучили "фальшивку"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути