вівторок, 25 жовтня 2011 15:02

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Тимошенко не визнала себе винною у справі ЄЕСУ – захисник

Тимошенко не визнала себе винною у справі ЄЕСУ – захисник

Екс-прем'єру Юлії Тимошенко офіційно не повідомили про порушення кримінальної справи щодо фінансових порушень корпорації "Єдині енергетичні системи України" (ЄЕСУ), яку вона очолювала. Про це в інтерв'ю журналістам під Печерським судом сказав її захисник, "бютівець" Сергій Власенко, повідомив кореспондент Gazeta.ua.

"Їй лише вчора повідомили, що Пшонка скасував постанову, санкційовану Піскуном. Поки що ніяких дій не відбувалося. Для того, щоб щось розпочалося, треба вручити Тимошенко копію постанови про порушення чи відновлення цієї кримінальної справи. Тоді вона буде обирати собі захисника у цій справі", - зазначив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ГПУ скасувала постанову про закриття справи щодо боргів ЄЕСУ

За словами депутата, справа порушена незаконно.

"Слідчі дії відбуваються у плановому порядку. Відбувся перший допит Юлії Володимирівни. Вона не визнала себе винною. Зазначила, що працювала в корпорації ЄЕСУ до січня 1997 року і після цього не мала до корпорації жодного відношення, що, до речі, підтверджується матеріалами справи. Вона також підкреслила, що ані за час її керівництва корпорацією, ані пізніше будь-яких державних гарантій під зобов'язання ЄЕСУ не видавалося. Після цього нам дали на вивчення експертизу - це достатньо ґрунтовний документ. Єдине те, що він датований 2002 роком", - наголосив Власенко.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко не визнала себе винною у справі ЄЕСУ – захисник». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути