четвер, 15 березня 2007 08:30

Тимошенко не сподобалося, що Ющенко домовився з Януковичем

Нові домовленості про порозуміння між президентом і антикризовою коаліцією є помилкою, оскільки остання не змінить своєї політики. Так лідерка БЮТ Юлія Тимошенко прокоментувала домовленості, досягнуті під час зустрічі президента Віктора Ющенка з прем"єр-міністром Віктором Януковичем та спікером Олександром Морозом.

"Мені здається, що поки я на півдня з Києва поїхала, кримінальна влада знову Віктора Андрійовича якось сплутала в планах і спробувала знову його затягнути до дороги, яка не має кінця", - сказала Тимошенко в ефірі каналу "1+1".

Лідерка БЮТ висловила переконання, що "ні уряд Януковича, ні більшість в парламенті не змінить своїх абсолютно антиукраїнських намірів, не змінить соціальної політики, і тому другий раз підписувати той самий Універсал – це практично наступати на граблі".

Вона додала, що ще не бачила президента і не розмовляла з ним. "Думаю, тільки при персональній зустрічі ми зможемо зрозуміти, що це за події і як їх тлумачити", - додала вона.

На запитання щодо подальшої долі союзу БЮТ, "Нашої України" і президента, Тимошенко відповіла: "Наші стратегічні плани щодо захисту України, щодо захисту людей є незмінними".

Лідер БЮТ нагадала, що опозиція запропонувала парламентській більшості 17 кроків виходу з кризової ситуації в країні.

У середу Тимошенко перебувала з робочою поїздкою у Житомирі, пише Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко не сподобалося, що Ющенко домовився з Януковичем ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути