пʼятниця, 20 березня 2009 11:32

Тимошенко не погодилася на Шамшура, а Ющенко проміняв її на Мазепу?

Тимошенко не погодилася на Шамшура, а Ющенко проміняв її на Мазепу?

Парламент у п"ятницю, швидше за все не розглядатиме питання про призначення міністра закордонних справ, повідомив народний депутат від БЮТ Сергій Міщенко.

"Фракція сьогодні навіть не ставила це питання на голосування (про підтримку кандидатури Олега Шамшура на пост глави МЗС)", - сказав він.

Раніше фракція БЮТ обіцяла визначитися з підтримкою цієї кандидатури в п"ятницю перед пленарним засіданням.

Учора після зустрічі з бютівцями Шамшур сказав про те, що реалістично дивиться на свої шанси стати міністром закордонних справ. Кандидатура Олега Шамшура була внесена президентом України Віктором Ющенком 17 березня після звільнення попереднього глави МЗС Володимира Огризка 3 березня.

Планувалося, що 20 березня в Раді за участі прем"єрки Тимошенко відбудуться голосування про звільнення та призначення нових міністрів. Сама Тимошенко "попросила без неї не вносити ці питання на розгляд". Проте в порядку денному на сьогодні не передбачено розгляду кадрових питань.

Також стало відомо, що запланований на п"ятницю "круглий стіл" за участю президента, прем"єр-міністра і лідерів фракцій перенесений.

Голова Верховної Ради Володимир Литвин пояснив, що "круглий стіл" не буде проведений у зв"язку з тим, що президент України Віктор Ющенко цього дня бере участь в заходах, присвячених 370-літтю з дня народження гетьмана Івана Мазепи, а також у зв"язку з відсутністю в Києві лідерів Партії регіонів Віктора Януковича і Компартії Петра Симоненка. При цьому Литвин не уточнив, коли може бути проведений такий круглий стіл.

За матеріалами: Інтерфакс, gazeta.ua
Зараз ви читаєте новину «Тимошенко не погодилася на Шамшура, а Ющенко проміняв її на Мазепу?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути