понеділок, 01 квітня 2013 22:50

Тимошенко не приїде на допит Сергія Тарути - тюремники

Тимошенко не приїде на допит Сергія Тарути - тюремники
Сергій Власенко та Юлія Тимошенко. Фото: Reuters

Автозак, карета швидкої і колона супроводу залишили лікарню, де проходить лікування Юлія Тимошенко. Але без неї.

В Державній пенітенціарній службі повідомляють, що екс-прем'єр-міністр відмовилася їхати в Київ і брати участь у слуханні суду по справі вбивства депутата Євгена Щербаня. Очікується, що на черговому засіданні буде допитаний бізнесмен Сергій Тарута.

"Під час першої розмови засуджена відмовилася повідомити про свою готовність до етапування і заявила про те, що пенітенціарна служба повинна "діяти згідно із законом", а тому не має права вивозити її із стаціонарного закладу, оскільки це, за її словами, суперечить вимогам КПК. У зв'язку з цим, засуджена була поінформована про те, що керівництво колонії збирається скласти відповідний акт про відмову засудженої Тимошенко бути етапованою", - йдеться в повідомленні Пенітенціарної служби.

Після цього, як повідомляють у відомстві, Тимошенко написала заяву, що бажає їхати в суд. Однак коли керівник Качанівської колонії знову прийшов з нею поспілкуватися, вона заявила, що не зважаючи на її бажання, Пенітенціарна служба не може порушувати закон і етапувати її в Київ, оскільки вона перебуває на лікуванні.

Нагадаємо, раніше захисник Сергій Власенко заявляв, що Юлія Тимошенко хоче бути присутньою при допиті бізнесмена Сергія Тарути.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко не приїде на допит Сергія Тарути - тюремники». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути