середа, 04 лютого 2009 16:13

Тимошенко не дозволить Януковичу розпустити Раду

Тимошенко не дозволить Януковичу розпустити Раду

БЮТ звертатиметься до судів з метою не допустити проведення позачергових виборів парламенту у випадку, якщо депутати від Партії регіонів складуть свої мандати.

Про це сьогодні заявила прем"єр міністр Юлія Тимошенко.

Тимошенко констатувала, що якщо Партії регіонів хоче скласти мандати, то має на це повне право, проте парламент зможе працювати і без них.

"Це право народних депутатів скласти свої мандати. Хай складають. Проте Верховна Рада продовжить працювати. Шкода, але вже без Партії регіонів", - сказала Тимошенко.

"Я можу твердо сказати, що ми звертатимемося до всіх органів правосуддя, щоб не допустити дестабілізації ситуації в країні щодо чергових інсинуацій з приводу дострокових виборів в країні. Якщо вони не можуть працювати в парламенті, то хай свої мандати", - каже Тимошенко.

Учора голова фракції Блоку Юлії Тимошенко у Верховній Раді Іван Кириленко припустив складання 150 депутатами від фракції Партії регіонів своїх повноважень.

"Я не виключаю такого варіанту", - сказав він, відповідаючи на запитання, чи допускає він складання депутатами від ПР своїх мандатів.

При цьому він зазначив, що складання депутатських мандатів є однією з форм парламентської роботи, і фракція ПР має на це право.

За матеріалами: proUA, Українські новини.
Зараз ви читаєте новину «Тимошенко не дозволить Януковичу розпустити Раду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути