субота, 08 травня 2010 10:19

Тимошенко назвала найбільш пропагандистський телеканал

Тимошенко назвала найбільш пропагандистський телеканал

Лідер об'єднаної демократичної опозиції Юлія Тимошенко вітає заяви журналістів телеканалів "1+1" та СТБ щодо цензури. Про це вона сказала на прес-конференції у Вінниці.

"Для мене є прекрасним знаком, що з 2004 року країна змінилася, що журналісти каналу "1+1" просто вийшли й назвали речі своїми іменами, назвали, що цензура сьогодні стала суттю роботи продажних власників каналів, які сьогодні за свій бізнес готові всю країну "злити", в тому числі і маніпулюючи інформацією. І мені дуже приємно, що журналістський колектив СТБ просто підняв голову, встав і гордо заявив про те, вони більше не дадуть проводити цензуру через свої канали ", - заявила Тимошенко.

"І я переконана, що на цьому не закінчиться, тому що самий пропагандистський канал - канал "Інтер", який належить голові СБУ", - сказала Тимошенко.

Вона також побажала свободи слова всім, хто працює в журналістиці, аналітиці, а також політологам.

"Я хотіла б, щоб це дихання чистого повітря свободи слова залишилося на регіональному рівні. Від того, як журналісти, аналітики, політологи займають свою позицію у цей складний час, є можливість захистити країну ", - додала Ю. Тимошенко.

УНІАН
Зараз ви читаєте новину «Тимошенко назвала найбільш пропагандистський телеканал». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути