Ексклюзиви
середа, 01 жовтня 2008 14:05

Тимошенко назвала чотири ультиматуми НУ-НС, на які вона погодилася

Тимошенко назвала чотири ультиматуми НУ-НС, на які вона погодилася

Прем"єр-міністр України Юлія Тимошенко приймає чотири ультиматуми, висунуті їй фракцією "Наша Україна - Народна Самооборона". Про це вона повідомила на прес-конференції.

"Вони поставили чотири вимоги, і хочу сказати, що ми, не дивлячись на неадекватну поведінку наших партнерів по демократичній коаліції, ніяких умов не ставимо", - сказала Тимошенко.

Глава уряду повідомила, що лідер фракції НУНС Вячеслав Кириленко вимагає від Прем"єр-міністра скасувати ухвалені законопроекти про референдум, і державну службу, а також спільно формувати порядок денний у Верховній Раді.

Крім того, НУНС вимагає підтримати пропозиції Президента України про ветуваня ним п"яти законів, а також висловити позицію щодо російсько-грузинського конфлікту.

"Я можу сказати, що всі кроки, які вони запропонували, ми приймаємо, для того, щоб не створювати підстав для руйнування демократичної коаліції", - відзначила Тимошенко.

Прем"єр підкреслила, що її позиція щодо російсько-грузинського конфлікту співпадає з позицією Європейського союзу.

За словах Тимошенко, ця позиція відповідає підписаній Президентом України заяві на Саміті УКРАЇНА-ЄС у Франції. Вона говорить про територіальну цілісність Грузії, ми це підтримували з першого дня, а також план врегулювання конфлікту, озвученого Президентом Франції Николя Саркозі, піше ЛІгабізнесІнформ.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко назвала чотири ультиматуми НУ-НС, на які вона погодилася ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути