четвер, 03 вересня 2009 17:55

Тимошенко навесні спробує усунути Черновецького

Тимошенко навесні спробує усунути Черновецького

Блок Юлії Тимошенко ініціюватиме проведення позачергових виборів мера Києва і депутатів Київради після виборів Президента України. Про це сьогодні на прес-конференції заявив народний депутат, голова ради БЮТ в Києві Анатолій Семинога.

"Я вважаю, що, швидше за все, навесні наступного року ми обиратимемо нового мера і нову Київраду, тому що терпіти далі такий безлад ані кияни, ані політики сьогодні не будуть", - підкреслив він.

При цьому серед основних порушень депутат назвав перевищення повноважень голови Київської міськдержадміністрації; підвищення вартості житлово-комунальних послуг за наявності заборгованості по виплаті зарплат та інших соціальних виплат; підписання розпоряджень не обраним територіальною громадою Києва міським головою, а в.о. голови КГГА Анатолієм Голубченко.

Нагадаємо, чергові вибори Президента України призначені на 17 січня 2010 року. Відповідний проект ухвали N4477-2, підготовлений спікером Володимиром Литвином, 23 червня на пленарному засіданні парламенту підтримали 399 народних депутатів.

Ліга

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко навесні спробує усунути Черновецького». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути