четвер, 04 серпня 2011 14:18

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Тимошенко натякнула, що прокурори зробили крок до її виправдання

Тимошенко натякнула, що прокурори зробили крок до її виправдання

Суд приєднав до матеріалів "газової справи" проти екс-прем'єр-міністра України Юлії Тимошенко рішення російського суду щодо генерала Григорія Олійника.

Раніше сторона обвинувачення просила суд долучити до справи зазначене рішення російського суду. Згідно з цим рішенням Григорій Олійник був засуджений за перевищення своїх повноважень при підписанні контракту Міноборони РФ з ЄЕСУ, що призвело до заподіяння збитків оборонному відомству в сумі $320 млн.

При обговоренні цього клопотання сторона захисту теж підтримала ініціативу звинувачення приєднати ці матеріали до справи.

"Абсолютно очевидно, що жодного слова про хабарництво там немає", - сказала Тимошенко, додавши, що матеріали спростовують дані обвинувального висновку, згідно до яких Тимошенко давала хабар російському генералу.

Екс-прем'єр також назвала прокурорів "унікальними".

У свою чергу суддя Печерського райсуду Родіон Кірєєв в черговий раз нагадав підсудній положення законодавства, згідно з якими він може видалити її із залу суду.
.
"Підсудна, не керуєте, будь ласка, засіданням", - сказав Кірєєв, звертаючись до Тимошенко.

"Вирок Олійнику (МО РФ) винесено за перевищення службових повноважень (ст. 286 КК РФ) з кар'єрних міркувань і незаконну вирубку лісу (ст. 260 КК РФ) ... Тепер будуть питати, де сокиру, якою я вирубала ліс з Олійником в Підмосков'ї. Дрова потрібні були, тому що газ дорогий. У мене коса, а не сокира", - прокоментувала це рішення Тимошенко в Твіттері.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко натякнула, що прокурори зробили крок до її виправдання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути