середа, 28 листопада 2012 05:26

"Тимошенко настільки сильний лідер, що всі інші навіть не того калібру" - експерт

"Тимошенко настільки сильний лідер, що всі інші навіть не того калібру" - експерт
Денис Богуш. Фото: befirst.com.ua

Жоден з політиків не зрівняється з Юлію Тимошенко і не зможе протистояти Віктору Януковичу.

Про це в ефірі 5 каналу сказав політтехнолог Денис Богуш.

Відповідаючи на запитання про те, чи для деяких опозиційних лідерів вигідно те, що екс-прем'єр наразі перебуває за гратами і чи вже у новій Верховній Раді питання Тимошенко відсунеться на другий план, експерт наголосив:

"Якщо її посадять пожиттєво – то, напевно, так і буде. Але ситуація в тому, що Тимошенко настільки сильний лідер, що всі лідери, які зараз прийшли до парламенту, навіть не того калібру. Їм не вигідна (ізоляція Тимошенко), бо вони не зможуть протистояти Януковичу так, як може протистояти вона, як би вони не намагалися це робити".

Богуш додав: "Ну займуть вони місце. Так, є, наприклад, об'єднаний кандидат від опозиції, але він все рівно не буде такого рівня як Тимошенко. І йому буде дуже важко на президентських виборах у 2015 році".

"Якщо пам'ятаєте всю історію з Лук'янівським СІЗО, коли була попередня кампанія, то Тимошенко все це може використовувати. Людям подобається людина-легенда, тим паче, яка страждає, яку давно треба було відпустити, що зрозуміло і в цій країні,і  за кордоном", - підкреслив Богуш.

Нагадаємо, Печерський районний суд Києва 11 жовтня 2011 засудив Тимошенко до семи років позбавлення волі за перевищення повноважень під час підписання газових контрактів з Росією в 2009 році. Вона відбуває покарання в Качанівській виправній колонії в Харкові з кінця грудня 2011 року, з травня 2012 проходить курс лікування в одній з харківських лікарень.

27 листопада Тимошенко відзначала день народження.

Зараз ви читаєте новину «"Тимошенко настільки сильний лідер, що всі інші навіть не того калібру" - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

33

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути