середа, 22 липня 2009 11:06

Тимошенко наказала готувати бюджет на 2010 рік

Тимошенко наказала готувати бюджет на 2010 рік

Прем"єр Юлія Тимошенко доручила Мінфіну формувати бюджет на 2010 рік, ґрунтуючись на ветованому президентом бюджетному кодексі.

"Бюджет на 2010 рік обов"язково мусить формуватися на новому бюджетному кодексі", - скала вона, відкриваючи засідання уряду в середу.

Прем"єр додала, що докладе максимум зусиль, щоб ВР подолала вето президента.

"Я даю окреме доручення міністерству фінансів – ми формуємо бюджет на 2010 рік саме в концепції нового бюджетного кодексу. І ми не відступимо від цього ні на крок", - наголосила вона.

Тимошенко вчергове додала, що "після президентської кампанії, завершальний етап якої відбудеться в лютому, а саме другий тур відбудеться в лютому, ми підпишемо такий бюджет, який перерозподіляє кошти на користь місцевих органів самоврядування".

"Шкода, що політика заважає проводити глибинні реформи. Шкода, що ставимо шлагбаум, і зробив це президент, який, балотуючись на свою посаду, обіцяв місцевим громадам перерозподіл бюджетних коштів на їхню користь", - сказала вона.

Українська правда
Зараз ви читаєте новину «Тимошенко наказала готувати бюджет на 2010 рік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути