понеділок, 17 березня 2008 11:18

Тимошенко найчастіше за інших іноземних політиків згадувалася в російській пресі минулого тижня

Серед іноземних персоналій рейтинг згадуваноісті в російських ЗМІ очолює прем"єр-міністр України Юлія Тимошенко - про неї повідомлялося в 489 матеріалах. Про це свідчать дані "Системи комплексного аналізу новин" за тиждень, з 10 по 16 березня.

Друге смісце у рейтингу згадуваності посідає президент України Віктор Ющенко - 474 згадувань, на третьому - президент США Джордж Буш - 177 згадувань.

Рейтинг згадуваності персоналій в російських ЗМІ як і раніше очолює президент РФ Володимир Путін.

За тиждень, з 10 по 16 березня, Путін згадувався в 1036 матеріалах різних російських ЗМІ політичної і фінансово-економічної спрямованості. Новообраний президент РФ Дмитро Медведєв займає друге місце по кількості згадок в російських ЗМІ - 653, на третьому - прем"єр РФ Віктор Зубков - 255.

Значення рейтингу визначається по кількості документів із згадкою персоналії за вказаний період, що надійшли в базу даних СКАН з майже 1000 центральних і регіональних ЗМІ, інформаційних агентств, спеціалізованих і галузевих видань, ТБ і радіо, інтернет- сайтів.

СКАН (www.scan.interfax.ru) - продукт Міжнародної інформаційної групи "Інтерфакс" - забезпечує користувачів оперативною інформацією і доступом до електронних архівів ЗМІ, надає унікальну можливість моніторингу і аналізу текстової інформації.

Щодня в базу даних системи СКАН надходить більше 14 000 документів, повідомляє Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко найчастіше за інших іноземних політиків згадувалася в російській пресі минулого тижня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути