четвер, 04 лютого 2010 08:33

Тимошенко нацькує на Януковича світову спільноту

Тимошенко нацькує на Януковича світову спільноту

Юлія Тимошенко категорично відкидає можливість своєї співпраці з лідером Партії регіонів Віктором Януковичем в разі своєї перемоги.

Про це вона заявила в середу на телеканалі "1+1", відповідаючи на питання чи можлива співпраця, адже були приклади, коли вони могли домовлятися.

"Історія таких прикладів не знає", - наголосила вона.

"Янукович для мене - не лідер, не кандидат в президенти, це ставленик української олігархії як маріонетка, через яку вони хочуть далі забрати у держави всі стратегічні об"єкти", - додала вона.

Водночас вона пообіцяла провести закон про опозицію.

Тимошенко також чекає, що світова спільнота відреагує на підтримання закону про вибори президента.

Про це вона заявила розповідаючи про свою зустріч з послами та керівником місії спостерігачів ОБСЄ.

"Я зараз буквально після прийняття закону зустрілась екстрено з керівником місії ОБСЄ в Україні і з послами великої сімки, яких ми змогли в цей неранній час знайти екстрено", - розповіла вона.

"Безумовно я їм розповіла всі нюанси про зміни до закону про вибори і сказала, що якщо цей закон стане реальністю, виборів президента в країні не буде, а це буде фальсифікація такого масштабу, якої в країні не було навіть в 2004 році", - сказала вона.

"Я чекаю, що світова спільнота, яка може, не втручаюсь в процес, давати оцінки, давати висновки, свою позицію, що все ж таки світова спільнота на це відреагує", - зазначила Тимошенко.

Вона додала, що в середу було ухвалено саме той закон, "проти якого боровся Ющенко, коли був кандидатом в президенти, і заради чого проводився третій тур".

Тимошенко також заявила, що процес фальсифікації вже розпочався.

"Сьогодні вже почали викидати наших представників з окружних комісій виборчих. Вже чотири комісії по суті через ЦВК, яка має більшість Партії регіонів, вже позбавили паритетності чотири окружних комісії, тобто по-суті вже почався процес масштабної фальсифікації", - наголосила вона, передає Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко нацькує на Януковича світову спільноту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути