середа, 03 лютого 2010 11:16

Тимошенко висиджувала годинами у кабінеті Януковича

Тимошенко висиджувала годинами у кабінеті Януковича
Регіоналка Ганна Герман стверджує, що влітку саме Юлія Тимошенко пропонувала Віктору Януковичу змінити Конституцію, щоб обирати президента у парламенті.

Про це вона сказала в інтерв"ю телеканалу "Рада".

"Влітку, коли Тимошенко хотіла мати з Януковичем коаліцію, Янукович був найкращим у світі. Вона йому пропонувала, щоб він у парламенті обирався президентом. Вона висиджувала годинами у нього в кабінеті і упрошувала, і переконувала, який він буде чудовий і незамінний президент, коли його оберуть у парламенті", - розповіла Герман.

"Але коли Янукович не погодився на це, коли він сказав, що його повинен обирати народ, він одразу став для Тимошенко поганим. Тому що він не піддався на її провокації. Вона хотіла його руками затвердити свою владу до бозна якого року", - додала вона.

Як відомо, влітку Партія регіонів і БЮТ вели переговори, результатом мала стати зміна Конституції, згідно з якою президент буде обиратися у парламенті, передає Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко висиджувала годинами у кабінеті Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути