Ексклюзиви
понеділок, 07 квітня 2008 14:12

Тимошенко може запропонувати Ющенку "політичний бартер"

Голова правління Центру прикладних політичних досліджень "Пента" Володимир Фесенко допускає, що Тимошенко може запропонувати Ющенку "політичний бартер" з приводу людей Медведчука в її команді.

"Чинник Медведчука знову починає набувати якогось демонічного сенсу в українській політиці. Підозри навколо цієї фігури багато в чому пов"язані з виборами російського Президента і тим, що Медведчук достатньо близький до Медведєва. По українській політиці знов почала гуляти примара Медведчука", - говорить в коментарі "Forum"у" Фесенко.

Щодо аргументів про людей Медведчука, Ющенко може звертатися до Тимошенко з такими політичними посланнями, вважає Фесенко. "Це може бути прохання, вимога залежно від ситуації і стилістики відносин, - говорить він. - Але подібне побажання або вимога може бути тільки політичним. Юридично приналежність тієї або іншої людини до якоїсь політичної команди не може бути правовою підставою для звільнення".

"Якщо Тимошенко буде необхідно зберегти лояльні стосунки з Ющенком, вона може когось видалити з вищеназваних людей. Але якщо вона не захоче поступатися Президентові, Юлія Володимирівна може знайти аргументацію, щоб залишити людей на цих посадах, - прогнозує експерт. - Можливий і третій варіант: Тимошенко може запропонувати "політичний бартер": видалити названих людей в обмін на звільнення тих, хто перешкоджає діяльності уряду, або ж асоціюються у неї з епохою Кучми і Медведчука".

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко може запропонувати Ющенку "політичний бартер"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути